Există zâmbete care te umplu de speranță. Copii pentru care fericirea cântărește mai mult decât lipsurile. Care știu să dea înainte de a fi primit. Bucurie.
Așa am primit și noi Bucuria. Împachetată. Frumos colorată, adusă de voi personal sau trimisă cu gânduri bune prin Curier ori prin inimile pe care le știați că sunt aproape de noi geografic. Am simțit puterea lui Împreună urnită de Gașca Zurli cu Mirela Retegan la cârmă, de am ajuns să fim „asaltați” de daruri din toate părțile. O campanie în care au luptat pentru căldura celor mici cu picioarele mereu înghețate dar cu inimile gata de dăruire.
Iar partea frumoasă încă nici nu e povestită. Pentru că ați venit din toate colțurile țării ca să le bucurați sărbătorile celor mici. Și pe lângă ghetuțe, mulți ați pus și geci, șosete și dulciuri.
Le-ați vorbit despre frig cu inima și i-ați făcut ai voștri. V-ați rupt din timpul vostru. Ați colindat magazinele și ați vorbit celor dragi de greutățile lor. Ați dat contur unei comunități și ne-ați dat încă o lecție despre generozitate.
Mulțumim Gasca Zurli și Mirela Retegan pentru încrederea și dragostea direcționată către noi prin campania „Încalță un copil de iarnă”, Școlii Germane Kronstadt, fetelor din Târgu Mureș și tuturor donatorilor care le-au dăruit ghetuțe și bucurie.
Mulțumim!
Împreună înmulțim bucuria!