Bucuria poate lua multe forme. E ca un mușchi care se exersează și se trăiește. Împreună. Iar pe Ionuț l-am văzut pentru prima dată că râde ieri. Timid, neînțelegând că toate i se pot întâmpla chiar lui.

Am dat de el abia seara, târziu. Era plecat după laptele celui mic, ca un frate mare și responsabil. Pregătit să preia mult din greutățile părinților. A lucrat toată ziua la cartofi. O zi ca oricare alta în care trebuia să supraviețuiască. Știa că e ziua lui dar asta nu o făcea cu nimic mai specială. Cu siguranță nu se aștepta să i se cânte ori să primească urări.

         

Bucuria este puterea inimii de a mai crede în bine. Iar voi ne-ați arătat că o putem da mai departe sub multe forme. Una dintre ele – răsplata unui copil care nu are bucurie mai mare decât să își știe frații mai mici bine.

Mulțumim Gabrielei pentru răbdarea de a merge să ii luam cadou plus drumul dus-întors Holbav Brașov, Cristinei pentru tort (uri), Adnanei pentru dulciuri, Răzvan și Oanei pentru cadouri, Mihaelei, Teodorei, Alexandrei, Cătălinei și cavalerilor Lorand, Ioan, Ciprian, Adrian și Răzvan care au contribuit la cei 1200 de lei strânși pentru familie (ordinea este cronologica).

Nevoile sunt multe, de la soba pe care își gătesc până la un panou solar, o toaletă ori un grajd pentru mânzul cu care se mai ajută.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!