Iasmina este copilul fundației. Așa a început Mihaela povestea ei de viață. Plus încă trei copii de care îngrijește singură. „Copilul fundației” pentru că de aici a primit cel mai mare sprijin. Tatăl a decis să pună în altă ordine prioritățile. Așa a rămas singură în lupta pentru supraviețuire. O inimă care a învățat să fie și mamă și tată în același timp. Cei mari, deja adolescenți. Cei mici cu nevoia de drăgălășenie și atenție permanentă.
Iar pe umerii ei povara de a trebui să își plătească chiria și să aibă tot ce le trebuie.
Deși are o minte sclipitoare și doar 10 clase, nu poate să își ia un angajament stabil și o slujbă permanentă. Educația fraților mari a fost deja sacrificată pe altarul supraviețuirii. Ca ea să se poată duce măcar câteva ore pe zi la lucru, cei mari erau nevoiți să vadă de cei mici. Și implicit să renunțe la o zi de școală. Nu îi este rușine să facă menaj, nici să fie de folos oricui îi cere ajutorul, atâta vreme cât așa își poate crește copiii.
Mihaela o luptătoare care și-a vrut toți copii sub același acoperiș. Iar asta i-a dat liniște și putere să muncească cât doi. Acum are nevoie de ajutor și susținere. Doar chiria este 1100 lei. Plus necesarul pentru cei mici. Iar munca cu ziua, menajul nu îi oferă siguranța că poate să își plătească facturile sau că va avea un acoperiș și luna viitoare. Ajutorul primit săptămânal îi dă putere să meargă mai departe și să nu capituleze. Dar mai ales să nu se simtă singură în tot tăvălugul care a cuprins-o. Ca ea sunt încă 500 de inimi care, fără ajutorul nostru, ar capitula și ar fi cuprinși de disperare. Nu le-ar mai rămâne nici o nădejde. De aceea „banalul” formular de 3,5%, adică o foaie și o semnătură, pentru mulți înseamnă pâinea lor cea de toate zilele. Fără de care nu ar putea să meargă mai departe.
Doar 30 de formulare și grija lor de a nu avea ce pune pe masă un an de zile dispare.
Mulțumim că dați vestea mai departe!
Împreună înmulțim bucuria!