Nu am făcut cale întoarsă nici de data asta. I-am găsit acum ceva luni într-o mașină albă cu motorul pornit. Câteva pături de prin vecini – scut contra frigului. Dormeau pe rând. Casa neacoperită. Iarna amenințătoare.

O mamă cu doi copii. Strămutată din cuib. Cărora le visează un viitor cu scoală. Ea este operată. O complicație intestinală care a dus-o pe masa de operație de 4 ori în ultimul an. Un singur salariu și multe nevoi.

Crăciunul l-au întâmpinat în casă cu căldură datorită echipei Autoliv care le-a dăruit o sobă de teracotă. Cu o mamă dispusă să lupte până la capăt pentru binele copiilor ei. Care știe ce e greul, ce e munca și că viața uneori e sinonimă cu sacrificiul.

Iar în Brașov, chiar în oraș, o altă mamă singură, cu 4 copii a primit căldura mult visată pentru cuibul ei. Pentru că maternitatea neînsoțită de un tată care să sprijine viitorul vlăstarilor plăpânzi e cu atât mai copleșitoare.

Dintr-un ajutor de 400 de lei plus alocațiile copiilor nu poți să le asiguri minimul necesar.

Să mai poți face economii pentru o sobă nouă care să nu scoată fum devine doar un vis. Cu ajutorul echipei Autoliv visul a devenit realitate.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!