Tinerețea are avantajele ei. Că o poți lua mereu de la capăt și nimic nu poate sta în cale pentru binele copiilor tai. In afară de trecutul pe care nu îl poți șterge sau reașeza. Școala nefăcută, deciziile grăbite, familia din care a trebuit să te desprinzi la un moment dat. Cele care și-au pus amprenta și peste prezent și peste viitor.

Gabriela are 5 copii și doar 26 de ani. Sunt comorile ei cele mai de preț și a luptat să aibă mereu un acoperiș deasupra capului. Chiar dacă sărăcia era mereu pe urmele lor. Dintr-un singur salariu și alocații necesitățile trebuie foarte bine puse în ordine. Chiria e pe primul loc. Iar in Brașov nu sunt deloc mici chiar daca e vorba de o chirie la periferia orașului, undeva izolat, având doar un acoperiș deasupra capului.

Pentru o sobă nouă nu erau suficienti bani niciodată. Copii mici, medicamente, urgente, facturi de platit. Deși era o necesitate ajungea mereu ultima pe lista. Cu ajutorul echipei Up, iarna aceasta lucrurile au stat altfel. Cuibul lor a fost încălzit și casa lor primenită cu o sobă nouă.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!