Sănătatea începe de la grija pentru igienă. De la apă și săpun. De la a putea să își cumpere sau nu produsele care mențin curățenia. La ei prioritățile sunt altfel. Când ai de ales între a-ți pune la masă copiii flămânzi de la școală și o pastă de dinți, alegerea este limpede. Drămuirea se face la nivel de leu. Iar matematic, SUPRAVIEȚUIREA dă cu virgulă.

De multe ori, când împărțim veniturile totale la membri de familie, rezultă sărăcia. Mai puțin de 10 lei pe zi de membru de familie. 10 lei pentru 3 mese, îmbrăcăminte, facturi, consumabile. Cu 10 lei pe zi să fie oameni în lume. Curați. Cu dorințe, visuri și realizări dacă se poate.

O matematică imposibilă pe care AFI Cotroceni a înțeles-o și căreia i-a venit în întâmpinare. Așa am pus pe lângă hrana cea de toate zilele și produse de igienă. O mână de ajutor să nu se mai ascundă în rușine.

Anul trecut am oferit 10 mașini de spălat datorita echipei Flanco. Iar cererea este mare. Pentru că ei știu care sunt normele doar că se simt îngenuncheați. Câteodată de soartă, de multe ori de neputință de a face mai mult. Sunt îngropați în cazuistici. În bani puțini, neputințe, suferințe și boli greu de dus.

De asta, când poveștile lor răzbat dincolo de prejudecăți găsim soluții.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!