Dincolo de greutățile lor de zi de zi astăzi le-am adus aminte că sunt frumoase. Că odată cu primăvara care reînvie, frumusețea lor merită să fie trezită de gesturi mici. Să nu uite că au venit pe pământ nu doar să dăruiască viață ori să ducă grija zilei de mâine ci și să primească recunoștință și apreciere. Să nu uite că nu au încetat niciodată să fie sursă de bucurie. Ele, care pot crește bucuria și conștiința în propriile lor vlăstare.

Zambetele lor au fost pline și sincere. Multe ne-au mărturisit că a trecut mult timp de când nu au mai primit o flore. Cuvinte frumoase. Semne de recunoștință. Mult prea mult. Astăzi s-au simțit importante și valoroase.

Iar noi nu vrem să ne oprim aici. Luna martie e luna lor. A #eroinelorneștiute. Cele care ies învingătoare în lupta cu sărăcia în fiecare zi. Povești din care răzbesc inimi care duc greutăți prea mari. De asta ne-am propus ca pe parcursul întregii luni să le dăruim acestor femei o floare și un pachet cu produse de igienă de bază.

Sau…o mașină de spălat. În familiile cu mulți copii, igiena corporală și curățenia, de multe ori sunt inexistente tocmai pentru ca mijloacele de întretinere sunt prea scumpe.
În satele pe care le vizităm am găsit peste 600 de #eroinenestiute. Iar în oraș sunt în jur de 150. De asta avem nevoie de ajutorul vostru.

Fie că vrei să donezi PRODUSE DE IGIENĂ FEMININĂ, fie că donezi bani pentru această cauză, în contul nostru RO34RZBR0000060016138641 cu specificația #eroineNEstiute, le vei aminti că și ele contează.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!