Există  #EroineNeștiute care transformă greutățile în puterea de a merge mai departe. Pot fi judecate ușor, doar că, pentru multe dintre ele, nu există alternativă. De asta se prind cu toată forța de calea pe care o găsesc, își fac o viață și intră în rândul lumii. În rândul lumii lor. Cu pretenții mai puține și mai multă îngăduință .

Doamna Valerica locuiește într-un grajd de mai bine de 20 de ani. Acolo a crescut  ‘nea Vasile și asta s-a priceput să facă cel mai bine. Îngrijește animalele și o face cu bucurie. De gospodărie se ocupă doamna Valerica iar Daiana, Violeta și Iuliana dau câte o mână de ajutor. Grajdul este parte din antreul lor. Trec pe lângă animale în fiecare zi când merg la școală. Pentru că vor să aibă parte de o educație. Fie ea și numai 8 clase. Șansa lor ca într-o zi să își mute cuibul într-un petec de pământ doar al lor.

La asta visează doamna Valerica și nea Vasile de ani buni. Doar că, la final de lună, calculele se fac altfel. O parte merg pe datoriile de la magazin și bruma rămasă e prea puțină să îi lase să viseze. Au trei fete. Două încă mai merg la școală. Au nevoie de haine, îmbrăcăminte și inimă bună. Oameni gospodari, silitori și harnici. La fel și fetele care știu să fie mâna dreaptă a tatălui lor. Animalele le-au devenit familie. Aproape împart acceași casă.

Cu mirosul în schimb era foarte greu. Hainele trebuiau spălate des și mama era, de multe ori, copleșită. Așa că darul echipei Flanco a fost mană cerească. Un ajutor la care jinduiau demult însă era departe de ceea ce își puteau ei permite.

Mulțumim echipei Flanco pentru bucuria adusă, pentru speranța lor într-un viitor care sa fie bun si pentru ei!

Împreună înmulțim bucuria!