Sorina nu e genul de mamă care să se bată cu pumnul în piept ca are deja 4 copii la nici 19 ani. Nici nu face caz că alții sunt ajutați mai mult sau mai puțin. Însă știe să râdă alături de ei și vrea să îi știe la școală. Să îi știe bine. Să aibă un alt viitor decât au avut ei.

Provine dintr-o familie numeroasă și nu a avut norocul sa fie susținută în școală. Din 8 copii, doar o sora a absolvit câteva clase. Restul trebuiau să muncescă la animale pentru a supraviețui.

De asta a plecat în lume devreme. Și-a făcut propria familie însă nu departe de sărăcie. Doar ca Sorina nu vrea ca povestea sa se repete. Ea și-a promis că pentru copiii ei scoala va fi prioritate. Vor învăta să scrie și sa citească. Și de acum înainte vor fi și mai curați.

Iar cei mici ne sunt niște comori. Care au nevoie de timp și multă grijă să crească bine. Veseli și plini de viață sunt oricum mereu. Și pot sa facă dintr-o simplă cutie, o bucurie.

Inimi pentru educația cărora Flanco a dăruit o mașină semiautomată de spălat. Un mod de a celebra maternitatea lucrătoare și jertfitoare. Una din cele 10 bucurii pe care le vom oferi lor, #eroinelorNEstiute.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!