Cel mai adesea mantia eroineor neștiute e ascunsă sub hainele cele bune ale mamei. Singura care lucrează în familie. În trei schimburi. De fapt în patru dacă se pune la socoteală și grija față de cei mici.

Gabriela nu mai e asa de mică, urmează clasa a XI-a la un liceu teoretic în Codlea, iar acum are cea mai mare nevoie de atenție, susținere și de mama aproape. Nicolae e și el în clasa a IX-a și deja înțelege mai bine universul Alexandrei. Se luptă cu notele și materiile cu care pana acum nu s-a întâlnit niciodată. Iar Antonia merge cu pași hotărâți la gradi. Nu vrea să se lase mai prejos.

Tatăl există. Doar că, pentru el e suficient lucrul cu ziua prin sat. Plus adicțiile, care nu sunt nici ele tocmai ușor de dus. Așa că ruleta rusească se învârte mereu doar în defavoarea ei.

Mașina de spălat i se stricase de ceva vreme însă o copleșeau prea mult nevoile de zi cu zi. Așa că a fost pusă pe lista unui eventual bonus mai consistent, care mereu trebuia redirecționat către altă nevoie arzătoare: medicamente, rechizite, haine, mâncare.

Flanco însă a reușit sa îi ia de pe umeri mamei povara de a spăla toate hainele familiei la mână. Un ajutor nesperat. O binecuvântare.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!