Iubirea și dedicarea unei mame ei se pot citi de pe chipurile propriilor copii. Când am ajuns în curtea cele 3 fete erau fericite pentru mama lor. Știau cât de greu îi este cu 4 copii de care se îngrijește singură, un nepot abandonat, cu tatăl ei rămas văduv și fără pensie ( mai are 3 ani până îndeplinește condițiile legale) plus fratele mai mic. Suflete care au adunat suferințe de peste tot. Inima ei este generatorul puterii lor de a merge mai departe. De a-și alege un rost în viață și de a lupta să iasă din lipsuri.

Până nu demult lucra în Brașov la câțiva zeci de kilometri față de Brașov. Naveta era grea însă erau bucuroși că avea de muncă. Treburile casnice o așteptau când venea acasă, deși avea și susținerea fetelor mai mari. Doar că acum, în urmă disponibilizării, au rămas fără venitul principal al familiei.

În acest tablou o mașină de spălat nici măcar nu era pe listă. Important a devenit traiul cel de toate zilele. O singură mama și 6 suflete asupra cărora trebuie să vegheze. Să spele, să calce, să îi țină în rânduiala. O eroină neștiută.

Mulțumim echipei Flanco pentru bucuria pe care am reușit să o aducem în casa lor. Pentru încrederea că viitorul lor poate fi altul dacă cei mici se vor concentra pe educație.

Împreună înmulțim bucuria!