” Dacă ar fi să îmi imaginez o lume nouă, ea ar arăta așa: […]În ea ar locui oameni ai străzii, oameni în vârstă și oameni cu defecte. Acolo toată lumea se bate și mașinile se bușesc. E o lume în care nu aș vrea să trăiesc.”

Așa este lumea reală a lui R. O lume pe care noi o cunoaștem de ani de zile. Familia lui mare trăiește într-un spațiu infim, care depășește orice imaginație iar el se duce acasă doar când se face noapte. Doarme pe jos și cum apucă. Certurile sunt la ordinea zilei, iar de la bătaie nimeni nu se dă în lături. Copiii noștri își duc povara rușinii în spate zi de zi. Și suferința că nu își pot chema prietenii acasă ori să vorbească despre ceea ce trăiesc.

Spații înguste, populate cu oameni ai străzii, oameni cu defecte care se bat și case fără acoperișuri și stâlpi căzuți.Preferă la schimb o tăcere îmbrăcată în decență și multe zâmbete. Pentru că nu vor milă. Vor doar să termine coșmarul din care nu se mai trezesc. Le este mai ușor să o transpună în poveste. În ceva în care știu sigur că nu (mai) vor să trăiască. De asta am făcut o oază de liniște, să se poată adăposti pe timpul zilei. Să își facă temele și să cunoască alți oameni, să se hrănească cu alte experiențe. Însă problema lor există, e reală și doare.

Rămânem, însă, neputincioși fără voi.Pentru că este nevoie de locuri, condiții și case decente în care să le oferim ocazia să o ia de la capăt și să își clădească o altă lume reală. Mai stabilă, mai curată și mai plină de bucurie. Ca R sunt peste 200 de copii pe care vrem să îi ajutăm în Brașov. Și tu poți face viața lor mai bună donând direct pe site-ul nostru.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!