Interesul copiilor pentru educație e semnul reușitei frontului nostru comun: VIITORUL LOR.

De asta, nici că ar fi putut fi încununată mai bine participarea, curiozitatea, curajul, cumințenia și atenția lor din cadrul atelierelor decât prin oferirea celor necesare începerii anului școlar pentru cele 100 de destine.

Doar că, generozitatea echipei PEPCO Romania, știe să se reverse dincolo de cifre atunci când vine vorba de schimbat vieți. Fie că e vorba de cadouri de Crăciun, așa cum au făcut în iarna anului trecut când au ajutat copiii din Oituz, ori de încurajarea de a merge pe drumul cunoașterii, au știut să se mobilizeze exemplar de dragul mai binelui lor.

Deși la sute de kilometrii depărtare, le-au simțit greutățile și au făcut tot ce le-a stat în putință ca niciun copil să nu rămână fără încurajare, bucurie, fără dovada că și ei contează în fața lumii.

Sunt niște magicieni ai cifrelor. Pentru ei 146 este noul 100. De ce? Pentru că echipa PEPCO Romania s-a alăturat susținerii venite din partea companiei, pe lângă cei 100 de copii ajutați, fiecare inima din echipă a contribuit la suplimentarea cu 46 de kituri necesare educației: ghiozdane, rechizite, încălțăminte și echipament sportiv.

De 8 luni de zile sunt lângă cei mici. Le-au urmărit parcursul anului școlar pas cu pas, au văzut situațiile lor și s-au convins că doar prin educație pot să producă o schimbare reală în viețile lor.

Iar dacă ar fi să vă povestim despre bucuria pe care au avut-o cei mici ar trebui să o facem prin culori. Prin ochi mari și limpezi. Cu zâmbete mari și generoase. Prin demnitatea și curajul de a se alătura colegilor lor fără teama stigmatizărilor și fără rănile sărăciei care să le marcheze începuturile.

O întreagă aventură pentru recuperarea normalității.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!

#PepcoSustineEducatia