Mergem în sat și suntem primiți ca salvatori.

Cu speranța că deși au cămara goală măcar o dată pe lună vine cineva și îi ajută să ducă mai ușor greul zilei. Nemulțumirile s-au estompat și fiecare e mulțumit cu ce are și ce primește. Doar că dincolo de mulțumiri, mai ales în ultima perioadă, suntem întrebați de detergenți.  De săpun. De lucruri normale pe care le găsim la raft.

Pentru ei igiena până acum era lăsată pe locul doi. Important era să aibă ce pune pe masă. Doar că nici acolo, în sat, virusul nu are milă. Și lor le este la fel de teamă. Și ei vor să se spele cât mai des, să facă tot ce ține de ei să tina sănătatea aproape.

Cu gândul la ei echipa Ipsos Romania și-a transformat fructele lunare în produse de igienă care să îi ajute să treacă cu bine peste această perioadă. Să le pună aproape, lângă pâinea și mâncarea cea de toate zilele, puterea de a avea mereu mâinile spălate și hainele curate.

Mulțumim echipei Ipsos-Brasov pentru daruri!

Iar catre voi facem un apel: dacă vă știți cu rezerve de detergenți ori puteți dona produse de igienă veți primi în schimb sute de binecuvântări și mulțumiri sincere.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!