Super puterea lor este Răbdarea. Plămadă amestecată cu puterea de a le duce pe toate. Așa cum vin. Pe rând. Una câte una. Humă udată cu lacrimi. Să mai înmoaie deznădejdea și singurătatea. Mariana a aștepta 21 de ani un culcuș pentru cei 7 copii ai ei. Da. 21. O locuință socială unde chiria să fie mai ușor de dus. În timp i-au mai rămas în bătătură doar 4.

A sperat și a bătut la uși zăvorâte. A primit NU peste NU. Până într-o zi. Când rugile i-au fost ascultate. Copiii ei, cei 4 năzdrăvani rămași acasă, aveau în sfârșit un loc pe care sa îl poată numi ACASĂ. Un loc in care să nu mai stea cu grija că vor fi dați afară. Că se va mări chiria. Că poate mama e prea împresurată și nu mai are cu ce.

Niciodată nu a stat fără muncă. Nu s-a lăsat pe seama altora. De multe ori a fost depășită. Cu un singur venit nu poți construi imperii. Iar locuința primită de la Rial s-a dovedit a fi o provocare. Un palat dezolant pe care trebuia sa îl pună singură pe picioare. Și l-a mai primenit pe ici pe colo. L-a făcut locuibil. Cu ajutor. L-a rebranșat la electricitate. L-a reparat. L-a făcut al ei. Doar că a mai rămas o ultimă încercare. Rebranșarea la gaz.

Asta înseamnă proiect, centrală, costuri. Mari. Pe care nu și le poate permite. Multe mii de lei pe care nu are de unde să le dea. Și iarna stă să bată la ușă. Așa că, dacă știți pe cineva care poate dă o mână de ajutor e binevenit. Pentru ea si pentru încă 450 de suflete vă invităm alături de chefii noștri la #CinaCuFolos. Ca zilele să le fie mai ușoare și poverile ceva mai ușor de dus.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!