Pe unii dintre ei îi știm de 6, pe alții de ceva mai puțini ani, însă mereu a existat regretul că nu avem timp, cadru, „pretext” să întregim familia în carne și oase la cantină. Să le vedem zâmbetele tuturor, să luăm contact cu timiditatea sau puterea de a-și argumenta punctul de vedere.

Jocul în schimb a pus familia laolaltă. O activitate pentru care nu se găsea niciodată timp. Așa că i-am făcut loc în viețile lor, printre informatiile despre igiena, bullying si motivare persoanală. Asul din mânecă au fost intalnirile de consiliere oferite de Pepco Romania, care au reușit să pună în mișcare întreaga familie. Toți au devenit pe rând mimi ori au căutat cuvintele potrivite ca să câștige cursa.

Am întâlnit părinți care nu au avut ocazia să se joace ei înșiși niciodată. Când erau mici joaca nu exista în „grila” de activități. Fie trebuiau să aibă grijă de frații mai mici, fie munceau cot la cot cu părinții. Iar aceasta „tradiție” amenința să fie dată mai departe. Așa că am intervenit.

În câteva ore am devenit prieteni, i-am împrietenit unii cu alții și am făcut rost de zâmbete autentice, de curiozitate și de un sentiment de bine. Oameni care se redescoperă după stat împreună zi de zi. O bucurie!

Mulțumim Pepco Romania pentru ocazia de a le oferi un altfel de timp mai câștigat.

#Pepcosustineeducatia

Împreună înmulțim bucuria!