Cel mai greu lucru este să începi. Să te pui în stare să faci lucruri. Să strângi în jurul tău o armată de oameni care să creadă împreună cu tine că și EI merită o șansă.

Să accepte să le fie ajutorul de care ei au nevoie să se ridice. Să fie vocea pe care și-o doresc să o audă atunci când nu mai pot să se ridice o vreme. Când lucrurile le scapă de sub control. Când viața îi ia pe nepregătite. Sau când îi pregătește pentru mai rău.

Însă, la fel de greu, este să îți dai seama când ajungi să te risipești. Că, în avântul de a căuta soluții să le ostoiesti foamea, ajungi să nu le mai auzi de fapt glasul nevoilor reale.

Pentru că dincolo de mâncare, ei au nevoie să fie ascultați, vizitați și să li se vindece pe cât se poate rănile. Să fie îndrumați către un doctor bun. Ajutați să își înscrie copilul la grădiniță. Îndrumați către un loc de muncă. Să aibă lumină în casă. Căldură. Să audă în fiecare zi o vorbă bună care să le amintească de faptul că merită să trăiască.

Doar că toate au nevoie de așezare, timp și răbdare. Iar în tăvălugul care ne acaparase, cu încercarea de a servi mâncare contra cost, ne scăpa printre degete esența poveștilor lor. Așa că am decis să oprim livrările care însemnau un efort destul de mare pentru noi și, în același timp, o resursă financiară pe care ne puteam baza.

De asta, de acum înainte AVEM NEVOIE DE VOI SĂ NE FIȚI ALĂTURI. Să le putem oferi cu mai mult decât un prânz cald: timpul și puterea de a face o schimbare reală în viețile lor.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!