Patru tabere, 100 de copii și o experiență care să le ofere o nouă perspectivă asupra vieții – așa a ales anul acesta echipa PEPCO să susțină și să dezvolte educația pentru copiii pe care noi în avem în grijă.

Pregătite temeinic, ca pentru o armată de mici luptători. De voluntari cu inima deschisă dispuși să îi inițieze în taina normalități. Să îi pregătească să înfrunte dorul de părinți, teama de a încerca lucruri noi ori stânjeneala de a nu se descurca chiar din prima. Să fie acolo pentru ei și să le ofere încrederea că nimic nu le poate sta în cale.

Sâmbăta a fost prima strigare a VOLUNTARILOR TEMERARI. I-am chemat să ne cunoaștem mai bine, să se cunoască unii pe alții și să intre în arenă în cunoștință de cauză.

Vor fi 5 zile pline, cu adrenalină și multă energie molipsitoare. Ieri a fost partea a doua a trainingului, cea practică. Mulțumim celor care și-au rupt din timp și vor să fie părtași bucuriei celor mici. Știm din experiență că taberele pentru ei sunt o perioadă pe care o poartă în sufletul lor multă vreme.

Mulțumim!
Împreună înmulțim bucuria!
#PepcoSustineEducatia