Ieri a fost ziua cuvântului „Mulțumesc”. Iar azi încă s-au simtit ecourile. Pentru că în „Mulțumesc!” există suficientă forță cât pentru un an întreg. E darul celui care nu are mai mult de dăruit decât recunoștința pentru binele primit.

Este un cuvânt, o privire, o strângere de mână pe care o primim atunci când reușim să facem binele acolo unde e cea mai mare nevoie. Câteodată sunt lacrimi sau chiote de bucurie. Surpriză. Și din când în când un fel de rușine amestecată cu bucurie.

E multă sinceritate in „Mulțumesc-ul” lor pe care poate nu îl redăm mereu pe deplin. Astăzi e rândul nostru să multumim cuiva aparte. Care trimite ajutoare când e cea mai mare nevoie. Oamenilor care de la depărtare pot sa pară duri, dar care vin cu inima deschisă și își pun brațele lor în slujba binelui.

Luna aceasta echipa Silnef Security ne-a ajutat la crăpatul lemnelor, câteva camioane bune, la aprovizionare și când a fost cazul au restabilit liniștea. Ei sunt doar o mica parte din „Mulțumesc-ul” nostru.

Voi toți îl integrați în limbajul nostru de fiecare zi. Prin care vă suntem recunoscători că putem ajunge la neputințele lor, că putem picurăm bucurie în inimile care sunt lipsite de mângâiere.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!