Frigul înconjoară și mușcă. Crâncen și violent ca o fiară sălbatică. Și dacă nu poate prin soba improvizată și înghețată, atunci prin încălțămintea sărăcăcioasă și nepotrivită. Și nu se oprește. Încearcă să-i strâmtoreze prin lemne puține și banii care nu sunt niciodată îndeajuns. Se furișează în oase și rămâne acolo.

Aduce cu sine și boli și frici și neputințe. Dar mai ales rușine și comparații. Paralizează năzuințe și dărâmă speranțe. Pe frig și foame nu se poate clădi. Totul îngheață până când viața este restaurată. Dincolo de el nu mai există nimic.

Dincolo de el firească este căldura, normalitatea și viața. Un mediu în care să îți fie drag să trăiești și să îți crești puii de om pe care îi ai în grijă. Lupta lor cu frigul este continuă și începe în fiecare iarnă. Același coșmar, aceleași griji si neputințe cărora nu le pot face față de unii singuri. An de an ne-ați arătat că există speranță. Că împreună le putem încălzi cuiburile și putem aduce căldura în casele lor.

Donează și tu pentru una din cele 40 de sobe destinate familiilor din satele Brașovului în contul RO34RZBR0000060016138641 sau încălțăminte nouă ori geci de iarnă la sediul fundației și zeci de inimi îți vor mulțumi!

START #ȊmpreunăȊncălzimSuflete 2020 – Fundatia Bucuria Darului

SOBE

DARURI DE CRACIUN