Proiectul “Trambulină pentru viață” reprezintă promisiunea echipei Pepco de a susține și în acest an educația și dezvoltarea a încă 100 de copii pe care îi avem nu doar în grijă ci și în suflet.

Cei mici vor parcurge mai întâi ateliere de igienă (corporală, nutrițională, mentală) și mai apoi comunicare-bullying. Vor povesti despre poziționarea în situații de conflict, vor discuta despre paralelă între lecturile școlare -basmele și vrăjitoarele mediului online, dependențe cu care ne confruntăm mulți dintre noi. Copiii vor primi un kit al începătorului în ale igienei și jocuri educative pe care să le poată folosi alături de frați și prieteni.

Bucuria de anul acesta este că toți cei 100 de copii vor avea ocazia să și pună în practică noțiunile învățate de-a lungul atelierelor în cadrul unei tabere de educație nonformală în perioada vacanței de vară.

Un altfel de educație. Practică. Utilă. Care să îi pregătească pentru viața de zi cu zi. Să le descopere celor mici bucuria ordinii și a timpului petrecut cu folos.

#PepcoSusțineEducația

 

PREGĂTIREA VOLUNTARILOR

Atelierele PEPCO 2020

Primul atelier de igienă – Pepco

Era Consilierii Individuale – PEPCO

 

Timp câștigat – Atelierele Pepco

 

Atelierele Pepco – etapa a II-a

Ancoră în realitate – Atelierele Pepco