Dincolo de greutățile lor de zi cu zi astăzi le-am adus aminte că sunt frumoase. Că odată cu primăvara care reînvie, frumusețea lor merită să fie trezită de gesturi mici. Să nu uite că au venit pe pământ nu doar să dăruiască viață ori să ducă grija zilei de mâine ci să și primească recunoștință și apreciere. Să nu uite că nu au încetat niciodată să fie sursă de bucurie. Ele, care pot crește bucuria și conștiința în propriile lor vlăstare.

Zambetele lor au fost pline și sincere. Multe ne-au mărturisit că a trecut mult timp de când nu au mai primit o flore. Cuvinte frumoase. Semne de recunoștință. Mult prea mult. Astăzi s-au simțit importante și valoroase.

Iar noi nu vrem să ne oprim aici. Luna martie e luna lor. A #eroinelorneștiute. Cele care ies învingătoare în lupta cu sărăcia în fiecare zi. Povești din care răzbesc inimi care duc greutăți prea mari. De aceea ne-am propus ca pe parcursul întregii luni să le dăruim acestor femei o floare și un pachet cu produse de igienă.

Sau…o mașină de spălat. În familiile cu mulți copii, igiena corporală și curățenia, de multe ori sunt inexistente tocmai pentru ca mijloacele de întretinere sunt prea scumpe.
În satele pe care le vizităm am găsit peste 600 de #eroinenestiute. Iar în oraș sunt în jur de 150. Tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul vostru.

Fie că alegi să donezi PRODUSE DE INGRIJIRE, fie că donezi bani pentru această cauză în contul nostru RO34RZBR0000060016138641 cu specificația #eroineNEstiute le vei aminti că și ele contează.

Igienă și sănătate – AFI COTROCENI

De la Igienă la Sănătate- AFI COTROCENI

Cele 10 masini generatoare de TIMP

Efectul #FLANCO

Echipa Canam și EroineleNestiute din Ojdula

Am fost la Ojdula ca vestitori ai primăverii. Să le aducem în dar drept recunostință, produse speciale pentru ELE, dăruite cu toată inima din partea echipei Canam Group Romania. Le-am privit mâinile bătătorite de muncile câmpului și inimile care au dus suficiente necazuri. Le-am mulțumit că încă au rămas pe baricade. Cu mintea întreagă. Pline de nădejde și fără blesteme.

Aici am dat de #eroineNEstiute. Una dintre ele este doamna Irina. O mamă care de 34 de ani nu s-a dezlipit nici o singură zi de fiul său. O luptă cât o viață de om, pentru faptul de a-și fi dorit un copil.

Născut prematur. Cu oase firave. Care de la vârsta de 13 ani și-a fracturat soldul și a rămas imobilizat. Apoi a făcut o tumoare pe creier. A orbit. Iar de mâncat nu poate decât pasat. Și dacă merge doar până la farmacie, mamei gândul îi este tot acasă. Vrea sa îl știe bine. Și nimeni nu îl știe mai bine decât ea.

Ajutoare nu are de unde să primească decât de la mama ei, și ea destul de înaintată în vârstă. Frați nu are. Nici ea, nici soțul. O jertfă în fața căreia am rămas muți destule minute după ce am plecat. Un fel de moment de reculegere pentru trei vieți îngropate de timpuriu.

Însă, în toată această durere, am reușit sa aducem un zâmbet pe fețele lor. A #eroinelorNEstiute. Acea îmbrățișare și recunoaștere că nu au capitulat. Că sunt EROINE cu drepturi depline. Totul datorită vouă!

Inimi de voluntari pregatind cadourile pentru eroineNestiute

Răsplătirea și încurajarea #eroinelorNEstiute devine prioritate pentru noi în luna martie. Și cum pentru bucurie încă nu s-a inventat o unitate de măsură, zâmbetele și suprinderea lor atunci când primesc produsele sunt indiciul că așteptau aceste momente. Ca cineva să se gândească și la ele.

În ajutor au venit mai multe inimi care le-au înțeles durerea și greutățile pe care și le duc pe picioare.
Astăzi mulțumim atât echipei Coresi pentru produsele menite să le aducă aminte să nu se uite pe sine cât și inimilor anonime care ne-au trimis produse prin curier.

Mobilizarea ne emoționează și reprezintă imbold să facem și mai mult.

Vă suntem recunoscători tuturor și vă mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!

Parteneri Proiect:

Coresi, Canam, Arabesque, Atos, Accenture, Flanco, AFI Cotroceni