Marile schimbări pornesc cu pași mici. La fel și destinul copiilor: adăugând picătură cu picătură speranța unui mai bine în sufletele lor în fiecare lună. Fie prin pachete cu alimente, jucării ori fructe și dulciuri care să îi ajute să privească cu încredere spre viitor. Însă, cel mai mare dar pe care îl pot primi este timpul părinților lor. Zâmbetul  mamei care apare mai des odată ce oboseala nu își mai spune cuvântul. Prezența ei, vocea care îi încurajează și le dă aripi.

#EroineNeștiute- Luminița de la capătul grajdului- FLANCO

Flanco a reușit pentru 10 mămici să pună timpul “în așteptare” și să le dea ocazia de a fi alături mai mult timp de vlăstarele lor, supraveghindu-le educația. A înmulțit timpul din care ele își pot lua  puterea pentru a înfruntă greutățile de zi cu zi.

#EroineNeștiute- Mașina Viitorului- Flanco

O mașină de spălat este necesitatea pe care foarte multe familii în nevoie nu și-o pot permite. Lupta pentru supraviețuire este acerbă și greu de dus. De asta, cele 10 mașini de spălat oferite de Flanco au fost o mană cerească, un ajutor la care nu ar fi sperat niciodată.

#EroineNeștiute- Dorințe Neprogramate – Flanco

Și drept să mărturisim e greu să transpunei în cuvinte toată bucuria, surpriză și speranța pe care le-am regăsit în cele 10 întâlniri.

#EroineNeștiute- Marea ei albastră- Flanco

#EroineNeștiute- Ana are 10 copii- Flanco

#EroineNeștiute- Cifre care impresionează – Flanco

#EroineNeștiute- O mamă și trei muschetari- Flanco

#EroineNeștiute- Tinerețe cu 4 copii- Flanco

#EroineNeștiute- Sunetul Bucuriei- Flanco

#EroineNeștiute- Priorități- Flanco

La final, însă, rămâne recunoștința și educația copiilor – schimbarea majoră făcută cu pași mărunți.

Mulțumim echipei Flanco pentru încrederea în viitorul lor!

Împreună înmulțim bucuria !