În fiecare toamnă pentru noi începe școala. De la jumătatea verii ne gândim la rechizite, haine de mers la școalăîncălțăminte. Ne-am făcut socotelile iar după câteva adunări a reieșit  avem aproape 200 de copii în Brașov chiar în oraș plus 500 în satele din jurulul lui. O armată de destine care așteaptă  nu mai ducă stigmatul sărăciei încă un an chiar din prima zi de școală.

Am început  căutăm soluții dăm telefoane.  ne anunțăm oamenii inimoși  pornim la luptă. Anul acesta am avut 700 de ghiozdane de făcut și ce s-a mai putut peste. Iar răspunsurile nu au întârziat  apară. Oameni care știu  se mobilizeze exemplar atuci când educația lor intră în joc. Așa  după un o lună de alergat, sortat, distribuit și etichetat ghiozdane am reușit  ducem la capăt misiunea: 700 de curajoși au pornit cu ghiozdanele gata echipate la cucerirea binelui lor.

Aici am adunat toate faptele de vitejie ale celor care ne-au ajutat, ca să rămână mărturie pentru anii care vor veni. Atunci când nădăjduim să culegem roadele strădaniei celor mici și neînfricați.

Împreună înmulțim bucuria!

Magicienii cifrelor- Pepco&Company

 

Ioana, 16 ani, clasa a IX-a:

„…cand m-am întors în cameră, fetitele (surorile mai mici) împrăstiaseră toul pe jos și se uitau la ce au primit.
Desfăceau fiecare lucrusor și deja făceau schimb între ele. Erau lucruri pe care nu le-am mai avut niciodată și nici nu speram să le avem”.

 

Continuitatea binelui – Waters

Iuliana, 30 de ani, mama a 4 copii (toți la școală)

Soțul era întreținătorul familiei până în 13 mai 2018 (a avut un accident de motocicletă soldat cu fracturi multiple la genunchi, tibie și peroneu): „Au fost foarte bune rechizitele la început de școală. De când a avut Sandu accidentul nu am mai luat nimic (pentru copii)”.

Acum au cu ce- Siemens Brasov

 

Inimi generoase – ATOS și ACCENTURE

Prietenie continuă – Miele

Bucurii de toamnă- Reinert

Cunoașterea și simțurile – KFC

Curaj și siguranță – AUTOLIV

Povești răsfirate – Sykes

Planuri și aliați – Flanco

Timp să clădim oameni – CONTINENTAL

Ca o cafea bună – Schaeffler

2018

Toamnă, toamnă, vreau la scoală!

2017

Vreau și eu la școală – 2017