Direcţionează 20% - Fundatia Bucuria Darului

Direcţionează 20%

 

În fiecare seară există copii care merg la culcare flămânzi. În fiecare dimineață se trezesc cu frigul care îi urmărește ca un balaur ziua întreagă.

 

Sărăcia este un stigmat de care nu pot să scape singuri. Se lipește de ei. Îi îngenunchează. Le taie aripile și le șoptește că ei nu pot să aibă o viață ca toți ceilalți.

Și le pune în față diferențele. La masa lor totul se nivelează și se împarte. Puținul se transformă în și mai puținul care revine fiecăruia. De acolo începe realitatea lor.

 

Nu e vina ta şi nici a noastră, dar noi cei fără vină îi putem ajuta pe cei fără șansă.

Direcționează* gratuit, fără cheltuieli suplimentare, până la 20% din impozitul pe venit/profit pe care compania ta îl datorează statului pentru ca mesele lor să le fie mai pline și realitatea lor să fie schimbată.

 

Fundația Bucuria Darului asigură de 7 ani un prânz cald gratuit şi pachete cu alimente celor care au cea mai mare nevoie de ele, atingând zilnic peste 500 de inimi: familii monoparentale și cu copii mulți, bătrâni singuri și bolnavi care nu își pot găti, oameni ai străzii.

 

Pentru 27 de comunități din satele din jurul Brașovului pregătim lună de lună pachete cu alimente. Ajungem la mai bine de 600 de familii în nevoie.

 

Ȋmpreună putem aduce schimbarea în viața lor!

 

Direcționează 20%
Descarcă de aici contractul:

 

Completează-l și trimite-l pe adresa Fundației Bucuria Darului: Brașov, str. Gospodarilor, nr.5, bl. 10, parter.

 

Claudia Stănuleţ

Coordonator Campanie Fundraising

Telefon: 0744665399

Email: claudia.stanulet@bucuriadarului.ro

 

Fundația “Bucuria Darului”, cu sediul social în Brașov, str. Gospodarilor, nr.5, bl. 10, parter, CIF: 32339596,
nr. înreg. în Reg. asoc. și fundațiilor (Judecatoria Brașov) a persoanelor juridice fără scop patrimonial: 3/01.10.2013,
Cont: RO34RZBR0000060016138641, deschis la Banca Raiffeisen Brașov.

 

*Potrivit Legii nr 32/1994 privind Sponsorizarea și Legii nr 571/2003 – Cod fiscal, cu modificările și completările ulterioare.
Data limită pentru direcționare este 31 Martie 2021. Contractul de sponsorizare poate fi descărcat de pe www.bucuriadarului.ro

 

Îți mulțumim!