Donaţii în obiecte - Fundatia Bucuria Darului

Donaţii în obiecte

Pentru a pregăti prânzul celor 300 de persoane avem nevoie de ajutor și în produse alimentare nepreparate, pe care le vom folosi la Cantina “Multumesc!”. Vă rugăm să aduceți și bonurile fiscale aferente produselor achiziționate pe care le donați pentru a putea fi înregistrate în gestiunea cantinei. Menționăm că respectăm perioadele de post, motiv pentru care vă rugăm ca donațiile în produse din carne, să le faceți cu precădere în afara acestor perioade.

 

În ceea ce privește produsele de igienă acestea sunt folosite zilnic de către persoanele fără adăpost și este nevoie de ele în permanență. În general, acești oameni abia reușesc să supraviețuiască și orice ajutor contează pentru ei.

 

Avem în evidență și familii a căror copii merg la grădiniță, școală sau liceu. Pentru ei rechizitele, cărțile, și ghiozdanele sunt de mare folos.
În ceea ce privește obiectele necesare în cantină, mai avem nevoie de un frigider vertical și o mașină de spălat gresia.

 

Toate aceste donații le primim pe adresa din Str. Gospodarilor Nr. 5, Brașov. Aici avem un centru de triere al donațiilor și le oferim celor care au mai mare nevoie de ele.